top of page

Mijn doel is om je een massage te geven die precies past bij wat je ervan verwacht.

Tarinda

Untitled

Buiten in de natuur voel ik me tevreden. Helemaal met mooi weer, lekker mijn yogamat uitrollen in de tuin is de beste manier om de dag te starten. Ik hou ontzettend van dieren. Ik ben opgegroeid met paarden en heb springwedstrijden gereden met mijn Appaloosa pony Blizzard. 

Sinds 2019 woon ik samen met mijn man en ons kattenkind Loulou op een prachtplek in Kootwijk. Daar hebben daar ons droomhuis laten bouwen. 
 

Naast mijn massagepraktijk werk ik parttime bij de Koninklijke Luchtmacht als verpleegkundige en als sportverzorger voor het atletiekteam van de Koninklijke Luchtmacht. Voordat ik met mijn eigen massagepraktijk begon, heb ik gewerkt als verpleegkundige in het ziekenhuis. Ik ben iemand die graag voor mensen zorgt. Ik had het er moeilijk mee dat er bijna nooit genoeg aandacht was voor mens/patiënt. Met massage heb ik een manier gevonden waarbij ik bezig kan zijn met zorg en gezondheid die beter bij me past.

Mijn opleiding tot sportmasseur heb ik in 2019 gevolgd bij het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS).

Daarna ben ik mijn eigen praktijk begonnen. In het begin was dat best spannend. Ik gaf mijn vaste baan op voor een onzekere toekomst. Maar wel een toekomst waar ik me met hart en ziel in kon storten. En klanten kwamen terug! Dat was voor mij het mooiste compliment.

Het contact met mijn klanten vind ik erg fijn. Het leuke is dat ik zoveel verschillende mensen zie met allemaal een eigen verhaal. En dan is het voor mij de kunst om uit te vragen en in te schatten wat het is dat jij op dat moment nodig hebt van mij. Geen massage is daarom hetzelfde. Mijn doel is om je de massage te geven die je verwacht. Dat het je brengt wat je nodig hebt en het helpt met het oplossen van je probleem.
Als je wil kan ik je advies of tips meegeven voor thuis. Denk aan rekoefeningen voor je nek i.v.m. hoge spierspanning. Of een advies voor een consult bij een goede osteopaat als dat van toegevoegde waarde is om je verder te helpen. Of een kleine aanpassing in je lifestyle, een tandje terug doen in wat je van jezelf vraagt. Of een setje yoga oefeningen.

Speaking of yoga… Yoga is mijn tweede liefde naast het masseren. Ik beoefen het al jaren. Een paar jaar geleden heb ik de fantastische opleiding van Johan Noorloos gedaan, Vinyasa Teacher Training (VTT). Ik heb een paar jaar kleinschalig yogalessen gegeven in mijn unieke ruimte, de Yoga Yurt. Voor mij is het duidelijk dat massage en yoga belangrijk zijn om lichaam en geest te geven wat ze nodig hebben. Ik voelde dat er nog meer was, ademhaling. Iets wat we allemaal doen, maar hoe bewust ben je hiervan? De kracht van ademhaling werd mij duidelijk tijdens een verbonden ademhaling sessie. Mijn pad krijgt een nieuwe vorm...

Want in 2024 begin ik aan een nieuwe uitdaging, de opleiding tot ademcoach bij Kasper van der Meulen.

Wat dit gaat inhouden voor tarinda.nl wordt vervolgd... :) 

IMG_E3361.JPG

Warme groet,
Tarinda

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem gerust even contact met me op. Stuur me een appje, mail me of vul het contactformulier in. Ik vind het leuk om wat van je te horen!

bottom of page