top of page
20210319_111305.jpg

Lees hier meer over de verschillende massages die ik aanbied en kies welke behandeling je nodig hebt en bij jou past. 
 

Prijzen:

60 minuten 》€55

90 minuten 》€80

120 minuten 》€105

150 minuten 》€130

Ik stem graag de massage af op basis van je klachten en behoefte.  Hieronder zie je de verschillen in behandeling.
Dit is een globlale inschatting. 


60 minuten 》hele achterzijde lichaam

90 minuten 》bovenstaand + voeten en gezicht +
ontspannende hoofdhuid massage

120 minuten 》bovenstaand + voorzijde benen +
ontspannende stretches spieren

150 minuten 》bovenstaand en/of klachtgericht probleem

Massages

"Tarinda is een hele ervaren masseur. Daarnaast een zeer empatisch en warm mens. Ik kom altijd weer als herboren bij haar vandaan."

Sylvia

Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage

Geeft je lichaam en geest de zorg die het nodig heeft

De drukte van het dagelijks leven vraagt veel van je lichaam en geest. Met een ontspanningsmassage geef je je lichaam en geest de zorg die nodig is om tot rust te komen en in conditie te blijven.

Een ontspanningsmassage helpt je lichaam opgebouwde stress los te laten. Daarom wordt deze massagevorm speciaal aanbevolen bij stressklachten zoals spanningshoofdpijn, stijve nek of schouders, gespannen kuiten en overige spier- en gewrichtsklachten. Een ontspanningsmassage werkt zuiverend, omdat het je lichaam helpt bij het uitscheiden van afvalstoffen. Maar je hoeft geen klachten te hebben om baat te hebben bij deze massage. Door het diep ontspannende karakter van de massage voorkomt het stressklachten. En gewoon lekker relaxen met een moment voor jezelf. 

Sportmassage

Sportmassage

Laat die pijnlijke plekken aanpakken en kom weer in balans

Een sportmassage helpt stijve en vermoeide spieren los te maken. Een sportmassage ondersteunt je lichaam zowel voor als na het sporten. Voor het sporten zorgt de massage voor een zo optimaal mogelijke doorbloeding van je spieren en bereidt deze voor op de prestatie die komen gaat. Na het sporten zorgt de massage ervoor dat vocht en afvalstoffen uit je spieren afgevoerd worden en voor soepele spieren. Hierdoor heb je minder spierpijn, geeft het direct verlichting bij pijnlijke of verzuurde spieren en het versnelt het herstel van je spieren. Je kunt je zonder spierpijn of vermoeidheid meteen weer aan de slag. Sportmassage is zeker niet alleen bedoeld voor intensieve sporters. Ook recreatieve sporters en iedereen die intensief met hobby of beroep bezig is herkent de pijnlijke gevolgen die dit kan hebben op je spieren. De sportmassage helpt ook daarvoor net zo goed.

Cupping

Cupping

Bij cupping worden siliconen cups op je huid gezet en een vacuüm zuigen. Hierdoor wordt bloed naar die plek gezogen en zorgt zo voor een betere doorbloeding.Door de cups worden verklevingen en diepe spierknopen als het ware naar de oppervlakte gezogen waardoor die blokkades worden opgelost. Ook de afvalstoffen in je lichaam komen zo vrij en worden direct afgevoerd.Daarnaast is cupping een effectief middel om pijn en zwellingen te verminderen en verkleefd littekenweefsel los te maken. En het is ontstekingsremmend. Een echte alleskunner dus.Omdat de kracht van cupping sterker is dan van massage, werkt deze dieper door in je lichaam. Dat maakt van cupping ook een perfecte aanvulling op een sport- of ontspanningsmassage.

Pakt cellulitis aan, maakt verkleefd littekenweefsel los en lost blokkades en spierknopen op

_MG_7480bb.jpg

massagegun

Krachtige en effectieve massagetherapie

De massagegun is gecombineerd met massage een echte uitkomst.De massagegun stimuleert de bloedsomloop met kloppende bewegingen en zorgt ervoor dat afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Het zorgt voor directe verlichting van pijn en spierknopen. De massagegun die ik nu heb is één van de meest geavanceerde apparaten onder sportmasseurs en fysiotherapeuten. Ik kies afgestemd op de klacht welk opzetstuk en stand ik gebruik. Ook kan ik met deze massagegun lokaal warmte toedienen met een speciaal opzetstuk die verwarmd. Hierdoor is de behandeling nóg effectiever. 

_MG_7405b.jpg

alles in één/ combinatiemassage

Meerdere probleemgebieden laten aanpakken en ontspannen

Heb je meerdere klachten verspreid over je lichaam en behoefte aan ontspanning, dan is de combinatiemassage een goede keuze. Voor dieper gelegen spierknopen, cellulitis of littekenverklevingen is cupping de oplossing. Voor pijnlijke spieren en het losmaken van je spieren geeft sportmassage direct verlichting. En ontspanningsmassage helpt je stressgerelateerde spanning in je spieren los te laten en bied je een totale ontspanning van lichaam en geest.Zo heb je het beste van alle massagetechnieken in één massagesessie.

_MG_7427bb_edited.jpg

vermindert stress en angst en helpt je bewuster te maken van je eigen lichaam​​

Een energetische massage is gericht op de energiestroom in het lichaam en op het bewustworden van verschillende sensaties.
 

De massage heeft o.a. zijn invloed op de energiestroom van het lichaam. Wat stroomt er zoal in het lichaam? Denk daarbij aan de bloedsomloop, lymfestroom, ademhaling, de levensenergie. Het is een zachte massage met veel strijkingen meestal in de richting van de voeten. Veel mensen ervaren het ook echt als ‘een stromen’, de ander ervaart warmte of koude, pijn, tintelingen, genot, stroomstootjes, druk, openheid, afgesloten, enz.
 

Belangrijk is dat de sensaties worden waargenomen zonder dat we de gevoelens gaan veroordelen, of willen veranderen. Het willen wegnemen of veranderen van symptomen is een strategie om het gevoel wat er is (pijn, verdriet, angst, boosheid) niet te hoeven voelen. De energiebeweging kan uit evenwicht zijn. Energie die uit evenwicht is, kan signalen in het lichaam geven. Signalen in de vorm van ziekte en symptomen blijken dan een onderdeel van het levensverhaal van een mens te zijn.

Tijdens de massage kunnen er gedachten, herinneringen of emoties naar boven komen. Het gaat erom deze te herkennen, erkennen en ze te aanvaarden als deel van jezelf. Op dat moment vindt er heling plaats.

Holistisch energetische massage

Sportmassage
Ontspanningsmassage
holistisch energetische massage
Cupping
Massagegun
combinatiemassage

"Tarinda is een ervaren masseur die het werk met plezier doet. Door haar ervaring weet ze de juiste behandeling te geven. Daarnaast is een cupping behandeling bij haar een goede aanrader voor de spieren en aanhechtingen. Na de behandeling voelde ik mij super en merkte ik echt dat mijn spieren en aanhechtingen aan het genezen waren.
Michael

bottom of page