top of page
Search
  • Tarinda

YogaYurt nieuwsbrief maart 2022

Lieve yogi’s

Aangezien er door mijn positieve COVID test geen lessen zijn deze week heb ik mooi de tijd gehad om even wat dingen op een rijtje te zetten. Er zijn een hoop veranderingen geweest de afgelopen tijd en nieuwe yogi’s bijgekomen dus het leek me een mooi moment om een soort ‘nieuwsbrief’ te maken. So here we go... :)

Extra Slow Flow les donderdagmiddag 16.00uur Het is geweldig om te zien hoe populair yoga is. Dat kan ik natuurlijk alleen maar ondersteunen. Daarom ben ik toch gezwicht voor nog een extra lesmoment. Dit gaat zijn op donderdagmiddag om 16.00uur. Het zal wederom een Slow Flow zijn. Dat is toch de grote favoriet en bijna altijd volgeboekt. Ik hoop hierbij aan iedereen zijn yoga behoefte te kunnen voldoen. De les staat reeds op de yogales agenda, je kan je dus inschrijven of van les wisselen als deze tijd je beter past dan een andere.

Eén lesplek extra Ondanks dat COVID nog steeds erg actief is (weet ik nu alles van) zijn de maatregelen gelukkig weer versoepeld, dit bracht mij aan het denken qua indeling van de yogamatten. Ik heb eens goed rond gekeken in de yurt en ik kwam tot de conclusie dat de ruimte niet erg efficiënt is ingedeeld. (Ik heb bijvoorbeeld de stoel weggehaald, we komen immers naar de yurt om te bewegen ;) Hierdoor heb ik een extra plek kunnen creëren. We zitten hierdoor misschien niet meer op 1,5m afstand maar nog steeds ver genoeg van elkaar. Het scheelt slechts enkele centimeters. Als je nieuwsgierig bent hoe dat eruit gaat zien heb ik hieronder een foto geüpload. Meer foto's zijn terug te vinden op de yoga pagina tarinda.nl/yoga (en dan klikken op sfeerimpressie YogaYurt). Dit betekent dat we dus vanaf heden 7 plekken hebben per les! Ik heb dit inmiddels aangepast op de yogales agenda.


COVID maatregelen Nu we toch bezig zijn over de Corona maatregelen. Die zijn er niet meer :) Ook voor de mensen die eerder geen QR code hadden is de YogaYurt weer toegankelijk!!! Wees allen welkom. Wel wil ik je vragen om bij klachten thuis te blijven + te testen. We proberen natuurlijk zoveel mogelijk te voorkomen dat we elkaar besmetten. Indeling ruimte + materiaal Leuk nieuws… Ik heb vanaf heden voor iedereen voldoende materiaal!!! Per yogi heb je de beschikking over een: yogamat, meditatiekussen, bolster, kurken yogablokken (2x), yogariem, kniekussen en een deken.

YogaYurt huisregels Parkeren Als je met de auto komt wil ik je vragen om op ons terrein te parkeren, en niet langs de kant van de weg. Als je in de avond komt is het handig om de auto helemaal aan de zijkant van de bestrating te parkeren in een rij achter elkaar. Dit om te voorkomen dat je er niet meer uit kan als er iemand van de tweede les vroeg is. En nog een tip, parkeer hem achteruit in. Dit scheelt keren bij het wegrijden. Ter verduidelijking heb ik hier nog een voorbeeldfoto geplaatst van de situering.

Schoenen + jas Als je bij de YogaYurt aankomt wil ik je vragen je schoenen buiten op de steigerplanken uit de doen. Zo nemen we zo min mogelijk zand en viezigheid mee naar binnen. Je mag je schoenen daarna wel mee naar binnen nemen en in het rotan kastje plaatsen. Als je klaar bent met de yogales graag de schoenen ook weer buiten aan doen. Doe hierbij wel de deur dicht, zo houden we de kou zoveel mogelijk buiten en de warmte binnen ;) Je jas kan je ophangen bij je eigen plek. Op elke plek waar een yogamat kan liggen zit een haakje voor je jas aan de wand. Plaatsbepaling yogamatten + materiaal Je mag voor je yogales zelf de materialen uit de kast pakken die je nodig hebt. Als we met 7 zijn kan je je yogamat plaatsen tussen de paarse markeringen op de vloer. Zo houden we de onderlinge afstand goed verdeeld over de yurt. Als we met zes zijn kan je de roze/oranje markering gebruiken. Bij nog minder dan zes kan je je op eigen inzicht verdelen over de yurt. Yogamat schoonmaken Als je gebruik maakt van een yogamat uit de YogaYurt is het fijn als je die na gebruik even afdoet met de yogamat cleaner en een doekje. De spray en doekjes vind je in de materialenkast. Yogamat oprollen Zou je na het schoonmaken de yogamat zo strak mogelijk willen oprollen met het logo aan de buitenzijde? Zo krult de mat niet omhoog de volgende keer dat je hem uitrolt.

Inschrijven yogales + betaling lessen Het inschrijven op de yogales dien je zelf te doen. Hiervoor maak je eenmalig een account aan. De website is als volgt: https://www.supersaas.nl/schedule/tarinda Betaling Als je na je proefles voor je eerste les komt kan je kiezen om een losse les te betalen (€12,50) of een strippenkaart voor zes lessen (€60) te kopen. Dit kan contant worden voldaan of middels een betaalverzoek. De strippenkaart is onbeperkt geldig en zal per les worden afgestempeld. En een leuk bijkomend voordeel van een strippenkaart is dat je €5 korting krijgt op een massage naar keuze! Zie tarinda.nl voor meer informatie over de massagepraktijk. Wachtlijst Het kan gebeuren dat de inschrijvingen/les vol is, wat je dan het beste kan doen is je toch inschrijven. Je komt hierbij op de wachtlijst. Als er iemand afvalt dan komt de eerstvolgende automatisch op die plek. Er valt geregeld iemand uit dus grote kans dat je dan toch nog mee kan doen. Inschrijven/uitschrijven Je kan tot minimaal een dag van te voren jezelf uitschrijven op de yoga agenda. Je hoeft dit niet perse aan mij door te geven. Mag natuurlijk wel. Het inschrijven kan tot 1 minuut voor de les. Minimale aantal Het minimale aantal waarop een les kan doorgaan ligt op 3 personen. Het kan zijn dat ik probeer bepaalde lessen eventueel samen te voegen. Dit zal met name in de vakantieperiodes zijn. Mocht dit het geval zijn dan zal ik dit middels een appje of belletje doorgeven aan diegene die ingeschreven stonden. Mocht de yogales wijzigen dan zal ik dit ook in de yoga agenda aanpassen, evenals de inschrijvingen. Zo blijft je administratie op orde. Je kan namelijk onder je account precies terug zien welke lessen je allemaal hebt gevolgd, mocht je het leuk vinden om dit eens terug te kijken.

Openstellen nieuwe lessen Ik zal de yogales agenda mimimaal een maand vooruit open stellen, soms nog iets verder vooruit dan een maand. Dit zal ik van de voren ook even communiceren op de app zodat je weet wanneer je klaar kan zitten om je in te schrijven.

Zo, een hoop info te verwerken. Dat was het voor nu! Bij vragen of onduidelijkheden weet je me te vinden. Ook tips en feedback zijn altijd zeer welkom. Ik kijk weer naar jullie komst volgende week!

Namaste, Tarinda

85 views0 comments

Recent Posts

See All

Uitbreiding yoga lesaanbod!!!

Lieve allemaal, Wat ben ik blij dat de regels van de overheid zijn versoepeld en jullie weer naar de yoga mogen komen! Dat was gelijk te merken want de lessen stroomden vol. Wat natuurlijk geweldig is

COVID & de yogalessen

Hoi lieve allemaal, Wat is dit een lastige tijd he. Als ondernemer moet ik me houden aan de regels van de overheid. Persoonlijk heb ik er wel een mening over, hoe dit allemaal wordt aangepakt. Maar he

Comments


bottom of page