top of page
Search
  • Tarinda

Uitbreiding yoga lesaanbod!!!

Lieve allemaal,


Wat ben ik blij dat de regels van de overheid zijn versoepeld en jullie weer naar de yoga mogen komen! Dat was gelijk te merken want de lessen stroomden vol. Wat natuurlijk geweldig is! Gevolg daarvan was wel dat ik met twee lessen per week uit mijn 'jasje' groeide. Er is meer vraag dan aanbod. En daarom kon ik niks anders doen dan uitbreiden. Na het houden van een enquete bleek dat jullie graag een extra lesmoment zouden hebben op donderdagavond. En ook werd er enthousiast gereageerd op de mogelijkheid tot andere lessen zoals Vinyasa en Yin yoga. Het was een hele puzzel want met drie lessen bleek nog niet genoeg! Daarom heb ik vanaf 1 maart 2022 maar liefst vier lessen per week en in drie verschillende smaken!

Het rooster vanaf 1 maart 2022 is als volgt:


Dinsdag 19.00-20.00uur: Slow Flow

Dinsdag 20.30-21.30uur: Yin/Grounding Yoga

Donderdag 19.00-20.00uur: Vinyasa/Power Yoga

Donderdag 20.30-21.30uur: Slow Flow


Inschrijven dien je zelf te doen op https://supersaas.nl/schedule/tarinda/yoga

De (6 ritten) strippenkaart blijft gewoon van kracht, ik stempel af na de les tot hij vol is. En vergeet natuurlijk niet dat de kortings-actie voor een massage ook van kracht is. Je krijgt als gewaardeerd YogaYurt lid namelijk €5 korting op een massage naar keuze! Hoe fijn is dat?!


Voor nu ga ik van mijn vakantie genieten om daarna helemaal opgeladen te beginnen aan het nieuwe lesrooster! Ik kijk er naar uit!


Namaste,

Tarinda

33 views0 comments

Recent Posts

See All

COVID & de yogalessen

Hoi lieve allemaal, Wat is dit een lastige tijd he. Als ondernemer moet ik me houden aan de regels van de overheid. Persoonlijk heb ik er wel een mening over, hoe dit allemaal wordt aangepakt. Maar he

Comments


bottom of page