top of page
Search
  • Tarinda

COVID & de yogalessen

Hoi lieve allemaal,


Wat is dit een lastige tijd he. Als ondernemer moet ik me houden aan de regels van de overheid. Persoonlijk heb ik er wel een mening over, hoe dit allemaal wordt aangepakt. Maar helaas kom ik er niet onderuit om de regels na te leven. Gezien de laatste wijzigingen in de COVID maatregelen zal ik ook een aantal dingen moeten gaan aanpassen voor de yogalessen. Gelukkig mogen de yogalessen in ieder geval wel doorgaan. Daar ben ik erg blij om! Wat gaat er dan veranderen? Vanaf 6 november verplicht de overheid dat er een coronatoegangsbewijs nodig is voor het deelnemen van sport groepslessen. Hier valt de yoga ook onder. Dit houd in dat ik voor de aanvang van de yogales zal vragen om je QR code, en ik deze zal scannen. Verder zal ik zorgen dat er voldoende geventileerd wordt in de Yurt, middels ramen die open staan, voor frisse lucht. Ik zal zorgen dat er handdesinfectie ophangt bij de deur. Het is uiteraard belangrijk dat je bij klachten van verkoudheid thuis blijft en je laat testen door de GGD, ook als je gevaccineerd bent. Een mondkapje is gelukkig niet nodig, maar het is verstandig om zoveel mogelijk de 1,5 meter afstand te handhaven. Daarom heb ik het maximum aantal deelnemers op 6 gezet. Met 6 personen kunnen we de 1,5m handhaven. Dat brengt me op het volgende punt… Om iedereen te kunnen laten deelnemen zal ik het lesaanbod gaan uitbreiden naar twee lessen op de dinsdagavond. Ik vind het belangrijk dat jullie relaxed de yogales kunnen afsluiten en er gelegenheid is voor een kop thee na afloop. Ook wil ik zo min mogelijk mensen in de Yurt dus er moet voldoende tijd zijn voor de wissel. Daarom heb ik de tijd tussen de twee lessen op 30 minuten gehouden. Er zal in het vervolg een les zijn van: 19.00uur tot 20.00uur en van 20.30uur tot 21.30uur Als je al stond ingeschreven is die automatisch meegenomen naar de les van 19.00uur. Mocht je dat niet uitkomen dan kan je deze zelf wijzigen op:

https://www.supersaas.nl/schedule/tarinda/yoga

Ik hoop op jullie begrip, mocht je vragen, onduidelijkheden of opmerkingen hebben dan mag je mij natuurlijk altijd bellen of appen.


Als laatste hoop ik dat we samen gezond blijven, mede door het doen van yoga!

Liefs,

Tarinda


43 views0 comments

Recent Posts

See All

Uitbreiding yoga lesaanbod!!!

Lieve allemaal, Wat ben ik blij dat de regels van de overheid zijn versoepeld en jullie weer naar de yoga mogen komen! Dat was gelijk te merken want de lessen stroomden vol. Wat natuurlijk geweldig is

Comments


bottom of page